50 JAAR CONINXHOF!

 

Basisschool Coninxhof bestaat dit jaar 50 jaar! Dat betekent TIJD VOOR FEEST!
Via deze pagina houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

OVERZICHT BELANGRIJKE DATA 
 
Woensdag 3 april 2019    Start repetities de Nieuwe Schoolband
Maandag 3 t/m vrijdag 7 juni 2019               De Week met het Gouden Randje                              
Donderdag 6 juni 2019 Feestdag
Middag (onder schooltijd): ouders worden uitgenodigd
Receptie 16.00 - 18.00 uur
   

                     
NIEUWSBERICHTEN

22 mei 2019
De feestweek komt steeds dichterbij. We willen u eraan herinneren dat u zich per mail d.wijnen@spovenray.nl dient op te geven als u naar de receptie wenst te komen. 
Uiteraard zijn kinderen ook van harte welkom en dienen zij ook opgegeven te worden. Het opgeven kan tot en met 24 mei as. Let wel, de receptie vindt plaats in de aula en voor de kinderen wordt een lokaal gereserveerd waar zij zich kunnen vermaken, onder toezicht van twee volwassenen.
De leerkrachten hebben tijdens de receptie namelijk ook andere taken en daarnaast kunnen de leerkrachten, ouders, oud-leerkrachten en andere genodigden, rustig even bijpraten. De receptie heeft ook een officieel karakter.
Alvast bedankt en hopelijk tot dan!

18 april 2019
Informatiebrief voor ouders - Week met het Gouden Randje
Ouderbrief feestweek Coninxhof 18042019.pdf

3 april 2019
Uitnodiging receptie feest 50 jaar Coninxhof27 maart 2019 - Hét Bewijs!21 maart 2019 - Tekenwedstrijd

Vorige week hebben alle klassen meegedaan aan een tekenwedstrijd. In elke klas is er een tekening uitgekozen. Deze winnende tekeningen zullen gebruikt gaan worden voor de uitnodigingen! Wordt vervolgd...

21 maart 2019 - WEEK MET HET GOUDEN RANDJE
De schoolweek week van 3 t/m 7 juni is omgedoopt tot 'De week met het Gouden Randje'. Iedere dag zal er een feestelijke activiteit plaatsvinden die we voor nu nog even geheim houden. 
Het hoogtepunt van deze week zal de feestdag zijn op donderdag 6 juni!

21 maart 2019 - FEESTDAG 6 JUNI
Op donderdag 6 juni is de Grote Feestdag! Deze hele dag is extra feestelijk. Wat we op deze dag gaan doen blijft voor nu nog even geheim. We kunnen nu al zeggen dat het groots en spectaculair gaat worden! Op deze middag worden ouders ook uitgenodigd op school. 
Na de schooldag volgt er een receptie in de aula van school, deze start rond 16.00 uur. Hier is iedereen van harte voor uitgenodigd! Deze receptie zal feestelijk omkleed worden door de enige echte Coninxhof schoolband! 

Dus... zet nu alvast een groot kruis in uw (werk)agenda voor donderdagmiddag 6 juni. Dit wilt u niet missen!


19 maart 2019 - Oproep schoolband

Voor onze feestweek willen we een heuse schoolband samenstellen! Oproep aan alle muzikale Coninxhoffers die een instrument bespelen. Of je nu strijkt, blaast, piano, keyboard of slagwerker bent, alles is welkom! Om een echt orkest te worden, gaan we samen 5 woensdagen repeteren met een dirigent. Jullie nemen je boterhammen mee, en daarna gaan we samen aan het werk om in 5 weken een echte band te worden! Vanaf 13:30 zijn de ophalers welkom en mogen dan nog een kwartiertje luisteren. We starten met ons orkestproject op woensdag 3 april.

Heb je zin in de schoolband mee te spelen?
Geef je dan bij je leerkracht op via ouderportaal, met als sluitingsdatum 30 maart.

Zorg dat je erbij bent, bij de new schoolband!