KENNISMAKEN


Op zoek
U bent op zoek naar een basisschool voor uw kind(eren). Mogelijk gaat uw kind voor het eerst naar school of bent u zich aan het oriënteren voor de overstap naar een andere basisschool. Een keuze waar u goed over na wilt denken en die u weloverwogen wilt maken.  U gaat tenslotte voor (minimaal) acht jaar een verbinding aan met school.
Onze website geeft al een eerste indruk van Coninxhof. Tijdens een gesprek vertellen wij graag meer over onze school. We vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt en een goed beeld krijgt van onze school. 

Op bezoek
Wilt u persoonlijk kennis komen maken met onze school? Dan bent u van harte welkom!
I.v.m. de maatregelen omtrent Covid - 19, zijn we genoodzaakt dit nu op een andere wijze te organiseren dan we gewend zijn en is een fysieke rondleiding helaas niet mogelijk. Wel is er de mogelijkheid om Coninxhof te bekijken middels een virtuele tour en voor het maken van een kennismakingsgesprek. 
 

V I R T U E L E   T O U R  B A S I S C H O O L  C O N I N X H O F 


Waar normaal gesproken kinderen van harte welkom zijn bij een kennismaking op Coninxhof, kunnen we nu alleen ouders* ontvangen. We verwachten van de bezoekende ouders dat in de gangen van school een mondkapje gedragen wordt. 

Voor het maken van een afspraak  of het inschrijven van een leerling kunt u contact opnemen met Daniëlle Wijnen, locatieleider. Zij is bereikbaar via 0478-569233 of d.wijnen@spovenray.nl. U kunt ook onderstaand formulier invullen. 

*Heeft u of iemand binnen uw gezin op de dag van het informatieve gesprek met Covid - 19 gerelateerde gezondheidsklachten, dan verzoeken we u een andere afspraak te maken. Bij de ingang van de school zullen we u vragen of u Covid-19 gerelateerde klachten heeft, om uw handen te ontsmetten en uw contactgegevens te noteren. 

Kennismaking Coninxhof

Wij vragen om een telefoonnummer zodat we met u contact kunnen opnemen wanneer een afspraak onverhoopt niet door kan gaan. 
* Verplichte velden

Ik wil mijn kind graag aanmelden. 

Agenda
31juli2021
Zomervakantie
01augustus2021
Zomervakantie