KENNISMAKEN


Wilt u persoonlijk kennis komen maken met onze school? Dan bent u van harte welkom om, samen met uw kind(eren), langs te komen op Coninxhof. 

U kunt hiervoor een afspraak maken met de locatieleider. Zij beantwoordt uw vragen en leidt u rond door de school. Als het mogelijk is, plannen we graag een rondleiding onder schooltijd. Zo kunt u de leerkrachten en leerlingen aan het werk zien en krijgt u een goede indruk van de sfeer op onze school.

Onze locatieleider, DaniŽlle Wijnen, is bereikbaar via 0478-569233 of d.wijnen@coninxhof.nl . 

OPEN DAGEN 
De open dagen vinden dit schooljaar plaats op woensdag 17 januari 2018 en vrijdag 23 februari 2018 van 09.00-12.00 uur. Op deze dagen nodigen wij alle ouders uit, waarvan de kind(eren) in schooljaar 2018-2019 naar school gaan, om onze school te bezoeken. Uiteraard kunt u ook altijd een afspraak maken wanneer het niet mogelijk is om deze open dagen te bezoeken. 


CENTRALE AANMELDING
Gaat uw kind aan het begin of in de loop van het schooljaar 2018-2019 voor het eerst naar school? Dan kunt u uw kind aanmelden tijdens de centrale aanmelding op maandagmiddag 5 maart tussen 15.30 en 17.00 uur.
Bij het aanmelden van uw kind moet u zorgen dat u de juiste persoonsgegevens, waaronder het Burger Servicenummer, van uw kind kunt overleggen door het paspoort of identiteitsbewijs mee te nemen. 

Mocht u op de hierboven genoemde tijd niet in de gelegenheid zijn uw kind aan te melden, dan kunt u contact opnemen en een afspraak maken.

AANMELDFORMULIER
Aanmeldformulier
Aanmeldformulier nieuwe leerlingen Coninxhof sept. 2017.pdf

Begeleidende brief aanmeldformulier
aanmelding passend onderwijs SPOV jan 2017.pdf

AANGEMELD, EN DAN?
Klik hier voor de informatie die u nodig heeft nŠ de aanmelding van uw kind(eren) op Coninxhof.