Nieuwsbericht (week 23)

09-06-2022
Introductiebrief ouderportaal Social Schools
In de bijlage leest u de werkwijze m.b.t. het ouderportaal van Social Schools.

Studiedag maandag 13 juni
A.s. maandag zijn alle leerlingen vrij i.v.m. een studiedag van het team. We zullen deze dag vooral terugblikken op dit schooljaar en nieuwe plannen maken voor komend schooljaar. 

Fruitbakjes
Dagelijks blijven er meerdere fruitbakjes op school liggen. Vaak zijn deze ook niet voorzien van naam. Wilt u de fruitbakjes voorzien van naam? 
Mist u thuis fruitbakjes, loop dan even binnen of vraag uw zoon/dochter het fruitbakje op te halen bij de gevonden voorwerpen. 

Schoolshirtjes
Dit jaar lopen wij de avondvierdaagse in de nieuwe schoolshirts. Wij als oudervereniging willen deze shirts centraal wassen.  
Wij vragen u om de shirts op dinsdag 14 juni in te leveren op school.
  • Ongewassen
  • Onbeschadigd
  • In dezelfde tas (met naam) waarin u het shirt ontvangen heeft
De oudervereniging zal de shirts vooraan in de hal in ontvangst nemen tussen 08:15u en 08:45u. Voor beschadigde of niet-uitwasbaar bevuilde shirts zal een vergoeding in rekening gebracht worden van € 15,00 per shirt.

Wij wensen jullie veel wandelplezier.
 
Met vriendelijke groet,
Oudervereniging Coninxhof commissie A4D

wandel.JPG

Fietskist
Woensdag 15 juni mogen de kinderen op de fiets naar school komen. De fietskist wordt dan weer uitgezet. 

Oproep Zomercarnaval 
Op vrijdagochtend 15 juli vieren we op Coninxhof het Zomercarnaval. We zullen die dag in een feestelijke optocht naar de zandbergen gaan om daar zandkastelen te bouwen. Verdere informatie over deze dag volgt nog. 
Voor deze optocht gaan we met alle kinderen van de school knutselen. Dit met een tropisch tintje. We zijn op zoek naar verschillende knutselmaterialen zoals: stof, tule, kunstbloemen, touw, glitters, wc-rollen, slingers enz. Deze materialen kunnen de kinderen afgeven bij hun eigen leerkracht. Graag voor 8 juli. Alvast bedankt namens werkgroep Zomercarnaval.

glitter.JPG