Nieuwsbericht (week 19)

12-05-2022
Groep 8 is op zoek naar twee ouders die het leuk vinden om 3 dagen mee te gaan op kamp met groep 8
Voor corona deden twee vaders dit samen. Helaas zwaaiden we hun laatste kinderen uit in groep 8. We zijn dus op zoek naar 2 nieuwe ouders (of naar een duo voor elke kampdag). We hebben het liefst ouders uit de onderbouw, die dit voor een paar jaar zouden willen doen. De hulpouders zorgen dat een natje en een droogje klaar staan, dat spelletjes klaar staan, doen mee met spellen (als ze dit leuk vinden) en nog veel meer. De leerkracht kan zich dan op de kinderen concentreren. Kamp is dit jaar 27-28-29 juni. En ieder jaar rond deze tijd.
Lijkt je dit leuk, loop dan eens binnen om te zien wat er precies wordt verwacht.... We kunnen samen het draaiboek eens bekijken. Een dag op proef meegaan is natuurlijk ook mogelijk.

Schoolfotograaf
Op woensdag 18 mei komt de schoolfotograaf op school. Alle klassen gaan op de foto en deze ochtend zullen er ook broertjes/zusjes-foto's worden gemaakt.

foto.JPG

Meesters- en Juffendag
Op woensdag 25 mei staat de Meesters- en Juffendag gepland. Op die dag vieren alle leerkrachten hun verjaardag op school. Hiervoor mogen de kinderen een zelfgemaakt cadeautje (tekening, plakwerkje, e.d.) mee naar school nemen. 
Er worden allerlei activiteiten georganiseerd en spelletjes gespeeld. Groep 1 t/m 4 zal naar de speeltuin gaan, groep 5 t/m 8 gaat rond school iets doen en het bos in. Hiervoor hebben we ouderhulp nodig. U kunt zich voor donderdag 19 mei opgeven via dit formulier. Op vrijdag 20 mei krijgt u te horen of uw hulp nodig is. Voor iets lekkers en wat te drinken wordt gezorgd, uw kind hoeft dus geen fruit mee te nemen.
Commissie Meesters- en Juffendag

Screening 10- en 11-jarige kinderen door GGD
De afgelopen twee jaren heeft de GGD de werkzaamheden op het primair onderwijs anders vorm gegeven als gevolg van de corona-maatregelen. Voor het resterende deel van dit schooljaar heeft de GGD besloten dat de screenings van de kinderen 10-11 jaar wederom m.b.v. digitale vragenlijsten zal plaatsvinden. We zullen betreffende ouders informeren wanneer er gestart wordt met de screening.

Bericht van commissie Meerdaags Wandelevenement Venray
Wandelen doe je in de gemeente Venray! In het Pinksterweekend vindt de derde editie van het Meerdaags Wandelevenement Venray plaats. Op de zondag (5 juni) zet de organisatie ook een mooie en veelzijdige gezinswandeltocht van 5 kilometer uit: een leuke afstand om samen met de kinderen en opa's en oma's te lopen! Dus zin in een sportieve dag? Of wil je samen met de kinderen voorbereiden op de Avondvierdaagse van Venray? Schrijf je dan in voor het Meerdaags Wandelevenement Venray. Starten voor deze route kan tussen 10.00 en 13.00 uur. Zien we je dan? Kijk voor meer informatie op wandelevenementvenray.nl.

5.JPG