Nieuwsbericht (week 03)

20-01-2022
Geslaagd!
Onze intern begeleider Hanneke is vorige week geslaagd voor haar opleiding Talentbegeleider. We zijn als team natuurlijk super trots op haar en feliciteren haar met het behalen van deze opleiding! Met de ervaring en kennis kan Hanneke, samen met het team, het onderwijs aan meer- en hoogbegaafde kinderen nog verder ontwikkelen op Coninxhof.

Heel Coninxhof Krijt!
Er zijn de afgelopen week al verschillende foto's van prachtige en kleurrijke tekeningen ingestuurd voor de Heel Coninxhof Krijt! In het fotoalbum kunt u alle foto's zien die zijn ingestuurd. Daarnaast worden ook alle foto's in de gang van school gehangen zodat alle kinderen van elkaar de tekening kunnen zien. Meedoen kan nog tot 1 februari. Mail jouw mooiste tekening naar info@coninxhof.nl en misschien win jij wel een prijs! 

krijt.JPG

Ventilatie klaslokalen
Vanwege Corona heeft ventilatie op scholen extra aandacht. Naast het regelmatig luchten door ramen en deuren tegen elkaar open te zetten, wordt er vrijdag 21-01-2022 in elk klaslokaal een ventilatiesysteem geïnstalleerd. Dit systeem is van het merk Ambius. Deze luchtreiniger heeft als belangrijkste kenmerken:
  • Verwijdert effectief tot 99,95% van de virussen, bacteriën en schimmels.
  • Bevat een HEPA-filter 13 van medische kwaliteit.
  • Wordt onderhouden incl. filters vervangen door experts van Ambius.
  • Is geluidsarm: 34-55 decibel.
Sociale vaardigheidstraining gezinscoaches Venray
In de bijlage wordt u geïnformeerd over de start van de Sociale Vaardigheidstraining “Tim en Flapoor” voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar. Deze training wordt verzorgd door de gezinscoaches Venray.

Autometafoor - tips voor thuis
auto.JPG