Nieuwsbericht (week 27)

08-07-2021
Studiedagen
Voor komend schooljaar staan studiedagen gepland. De studiedagen gelden voor alle groepen. Op deze dagen vergaderen de leerkrachten en zijn de leerlingen vrij. 
Hieronder volgen de data:
- Woensdag 29 september 2021;
- Dinsdag 9 november 2021;
- Vrijdag 14 januari 2022;
- Dinsdag 1 februari 2022;
- Woensdag 16 maart 2022;
- Vrijdag 15 april 2022;
- Maandag 13 juni 2022.

De informatiekalender en data van andere activiteiten volgen in de eerste week van het nieuwe schooljaar. 

Afscheid Vera
Zoals u in de informatiebrief over de formatie voor komend schooljaar heeft kunnen lezen, neemt Vera Seijkens afscheid van Coninxhof. Na zo'n 15 jaar werkzaam te zijn geweest gaat ze een nieuwe uitdaging aan. Op de laatste schooldag, donderdag 22 juli, is er voor ouders tussen 14.15 - 14.45 uur gelegenheid om binnen te lopen en afscheid te nemen van Vera. Dit vindt plaats in de speelzaal van de kleuters en de ingang is de buitendeur van de speelzaal. U bent van harte welkom. 

dag.JPG

Beste ouders en verzorgers van Coninxhof,
Met ingang van het nieuwe schooljaar begin ik met veel enthousiasme aan mijn nieuwe baan als directeur op Coninxhof. Voor u vast fijn om alvast iets meer over mij te weten, vandaar dat ik me via dit stukje wil voorstellen.
Ik ben Ingeborg van Horne, 43 jaar en vanaf mijn 20ste werkzaam in het onderwijs. Daar heb ik op diverse scholen gewerkt, begonnen als leerkracht op regulier en speciaal onderwijs, IB’er, locatieleider en sinds 2018 als directeur van de Klimboom. In mijn werk staat het kind centraal: bij alles wat ik doe stel ik me de vraag; hoe draagt dit bij aan de ontwikkeling van kinderen? Dat maakt mijn werk op de Klimboom elke dag uitdagend en inspirerend. Deze uitdaging en inspiratie zal ik daarnaast ook zeker vinden op Coninxhof, samen met het fijne team, de kinderen en u als ouders.
Naast mijn werk hou ik ervan om leuke dingen te doen met ons gezin, dat bestaat uit onze 4 dochters in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar, mijn man en ikzelf. We wonen een stukje zuidelijker: in het plaatsje Nunhem. 
Ik kijk er naar uit om volgend schooljaar te starten op Coninxhof en u persoonlijk te ontmoeten. Succes met de laatste weken van dit schooljaar en alvast een fijne zomervakantie!

Met vriendelijke groet,
Ingeborg van Horne

inge.JPG
Agenda
01augustus2021
Zomervakantie
02augustus2021
Zomervakantie