Nieuwsbericht (week 17)

29-04-2021

Sportdag
Woensdag 19 mei staat de sportdag gepland. Vanwege de maatregelen mag dit helaas niet doorgaan bij de atletiekvereniging. Wij hebben een alternatief programma bedacht, zodat we er toch een leuke sportdag van kunnen maken. 
Er zal voor fruit (een appel) gezorgd worden en ook zullen de kinderen van drinken worden voorzien. U mag wel een bidon met water meegeven, mocht uw kind daar behoefte aan hebben. Graag zien wij kinderen in sportieve kleding. 
We hopen op een mooie en sportieve ochtend. 

Vriendelijke groet,

Commissie Sportdag

PS Mocht het 19 mei te slecht weer zijn, wordt de sportdag verplaatst naar woensdag 26 mei. Dit laten we de dag ervoor weten.
 

Teken
Aangezien de gymzalen nog gesloten zijn, sporten we zoveel mogelijk op het veldje bij de Pettenmakersstraat. Nu het weer warmer wordt komen er buiten ook meer teken voor. Hoewel er op dit speelveld weinig hoog gras en struikgewas staat, is er toch kans op aanwezigheid van teken. 
Goed om even extra alert te zijn en uw kind te controleren op de dagen dat we gymen, maandag en vrijdag.
Voor meer informatie kijk op: https://www.jouwggd.nl/gezondheid/teken/


Muziek
Onze muziekjuf Auke is met zwangerschapsverlof. De laatste muzieklessen heeft ze verzorgd via Meet en nu kan ze genieten van haar verlof.
Tot de zomervakantie zal Mees Riechelman (percussionist/drummer) een aantal muzieklessen verzorgen op maandag. 


Koningsspelen
Vorige week vonden de Koningsspelen plaats. Het was een zeer geslaagde dag! 
Bente, Lisa-Marie en Femke hebben voor ons gedanst op de clip van Kinderen voor Kinderen met het liedje ‘Zij aan Zij’.
Klik hier voor de video.


Aanmeldingen 2021-2022
Ondanks dat de open dagen niet door konden gaan, hebben we voor het nieuwe schooljaar 21 nieuwe aanmeldingen mogen ontvangen. Een mooi aantal waar we heel blij mee zijn en het ontzettend fijn vinden dat zoveel ouders wederom vertrouwen hebben in onze school. 


Vakantie 
Morgen, vrijdagmiddag om 14.00 uur, hebben alle kinderen vakantie. We wensen iedereen een heel fijne meivakantie toe! Geniet ervan!