Nieuwsbericht (week 50)

10-12-2020
Plaatsing Co2 meters in klaslokalen
Deze week zullen in alle klaslokalen Co2 meters geplaatst worden. Tot eind januari brengen we Co2 concentratie meerdere malen per dag in beeld en noteren dat op een formulier. Na de meetperiode tot en met 31 januari verzamelen we alle formulieren en onderzoeken samen met de installateur de vervolgstappen. De ingestelde waardes versus kleur (lampje) van de te leveren mobiele meters zijn als volgt (e.e.a. is idem advies van de PO/VO raad):
< 800 ppm ----- > groen
>800/ 1200 ppm ---- > oranje
>1200 ppm ----- > rood

Personele weetjes
Groepsbezetting groep 3:
Op 16 december a.s. neemt groep 3 afscheid van juf Mirande. Mirande heeft enkele jaren in het onderwijs gewerkt en gaat een nieuwe uitdaging aan in het bedrijfsleven. Mirande heeft bijna 3 jaar op Coninxhof gewerkt en we willen haar hartelijk bedanken voor al haar inzet en haar alle succes voor de toekomst wensen. Mirande: BEDANKT
De nieuwe collega in groep 3 is inmiddels ook bekend: Sanne van Bergen zal na de kerstvakantie op maandag, dinsdag en woensdag de groep overnemen. Op donderdag en vrijdag blijft Vera de groepsleerkracht. Ook voor Sanne: veel succes gewenst op Coninxhof.

Hervatten werkzaamheden locatieleider:
Danielle Wijnen zal na de kerstvakantie haar werkzaamheden als locatieleider op Coninxhof hervatten. Danielle is vanaf de zomervakantie met zwangerschapsverlof geweest. Haar werkdagen worden dinsdag, woensdag en donderdag. We wensen Danielle weer een fijne start. 

juf.JPG