Nieuwsbericht (week 40)

01-10-2020
Gezonde broodtrommel
Vriendelijk verzoek om uw kind een gezonde broodtrommel mee naar school te geven. We merken steeds vaker dat er toch koekjes in welke vorm dan ook of andere ongezonde traktaties in de broodtrommel zitten. Deze informatie kunt u ook vinden in onze informatiegids op pagina 7. Verder kunt op internet veel informatie vinden over een gezonde broodtrommel. 

Bruna scholenactie tijdens de Kinderboekenweek
Bruna organiseert een scholenactie tijdens de Kinderboekenweek: Sparen voor je schoolbieb. Alle leerlingen kunnen kassabonnen van gekochte kinderboeken in de kinderboekenweek  (van 30 september t/m 11 oktober 2020) inleveren bij juffrouw Wendy. De school spaart op deze manier voor extra leesboeken voor de leerlingen, zodat zij nog meer leesplezier hebben!

bib.JPG

Carnavalsvoorstelling Kiendermök
In de bijlage vindt u de flyer van Kiendermök, een carnavalsvoorstelling voor kinderen, waarop de aanmeldgegevens staan.

Venray in dialoog
In het kader van de Week van de Opvoeding (van 5 t/m 11 oktober) organiseert  Venray in dialoog  een dialoog voor ouder en kind met als thema 'Staan en opvallen in de natuur'. In de bijlage vindt u meer informatie.

natuur.JPG