Schoolplein

28-01-2020
Eindelijk, we gaan starten!
Beste ouder(s)/verzorger(s),

De plannen voor het schoolplein zijn definitief en de datum voor de start is bekend! Wat zijn we ontzettend blij dat we vanaf 3 april eindelijk kunnen beginnen met het opknappen van ons schoolplein. 
Wat gaat er zoal gebeuren? Er komt een nieuw speeltoestel met daaronder kunstgras, er komen nieuwe goaltjes, er komt een houten podium voor een les buiten en dit dient tevens als zitplek, er komen diverse zitplaatsen en een balanceerparcours. Ook hopen we dat we nog een aantal spellen op het plein kunnen aanbrengen zodat er ook mogelijkheden zijn voor spelend leren. Hiervoor zijn we aan het bekijken of we wellicht een bijdrage zouden mogen ontvangen vanuit de serviceclubs in Venray.  
Tevens willen we het schilderwerk op het schoolplein van groep 1-2 opknappen zodat beide schoolpleinen er weer als nieuw uitzien.

Op vrijdag 3 april wordt er met de werkzaamheden gestart. Dit duurt ongeveer een week. 
Voor zaterdag 4 april zijn we op zoek naar ouders die ons willen helpen met o.a. het uithalen van trottoirtegels, het opstapelen van deze tegels en het aanbrengen van nieuw schilderwerk op het schoolplein, tevens het kleuterplein. Hiermee besparen we kosten zodat we meer budget kunnen investeren in de materialen en toestellen. Daarnaast zouden we het fantastisch vinden als we samen, team en ouders, een bijdrage kunnen leveren aan het schoolplein. 

We zijn op zoek naar zo'n 20 ouders die een handje kunnen komen helpen. We willen zaterdag 4 april 's ochtends op tijd (tijd nog nader te bepalen in overleg met klusbedrijf) starten en tot uiterlijk 14.00 uur werken. Uiteraard zorgen we voor koffie/thee, vlaai en een lekkere lunch. 
We zouden het ontzettend fijn vinden als er voldoende animo is. Aanmelden hiervoor kan bij Daniëlle Wijnen, d.wijnen@spovenray.nl . 
Zoals u wellicht zult begrijpen is het vanwege de werkzaamheden op het schoolplein onveilig als er deze dag kinderen bij aanwezig zijn. 

Met vriendelijke groet,

namens het team,

Daniëlle Wijnen