Nieuwsbericht (week 4)

23-01-2020
Dringend verzoek
In bijna alle groepen zijn op dit moment problemen met luizen/neten. Mogen we u vragen aandacht hiervoor te blijven houden, het totale gezin te controleren en zo nodig te behandelen. Kammen blijft belangrijk! De GGD-informatie kan daarbij ondersteuning bieden (www.ggdlimburgnoord.nl onder “gezondheidsinformatie - hoofdluis”).  

Centrale aanmelding nieuwe kleuters
Op maandag 27 januari a.s. is er van 16.00 tot 17.30 uur in de aula van de basisschool het aanmelden van kleuters die geboren zijn tussen 1 juli 2016 en 1 juli 2017. Het aanmeldingsformulier kunt u vinden op www.coninxhof.nl (nieuwe ouders - aanmelden), maar is ook beschikbaar op school. 

kleuter.PNG


Einde lestijd carnaval en Koningsspelen
De school eindigt op 21 februari en 17 april a.s. om 12.00 uur. Deze tijden zijn opgenomen in de kalender van ouderportaal.

Kienderoptocht op 23 februari a.s.
Zondag 23 februari is het weer zover, de kienderoptocht. Graag willen we met Coninxhof weer meelopen. Op woensdag 5 februari en woensdag 12 februari wordt er geknutseld in de aula om er mooi uit te zien. Ouders helpen hun kinderen hierbij. Lijkt het je leuk om mee te lopen? Geef je dan uiterlijk vrijdag 31 januari op via de bijgevoegde brief of via hmschutte@hotmail.com.

carnaval2.PNG