Nieuwsbericht (week 51)

19-12-2019
WIJ WENSEN IEDEREEN HEEL FIJNE, KLEURRIJKE EN GEZELLIGE FEESTDAGEN TOE! 
EEN HEEL FIJNE KERSTVAKANTIE GEWENST EN WE ZIEN ELKAAR IN HET NIEUWE JAAR! 

20191217_135437-kdcollage.jpg

Kerstontbijt
We herinneren u eraan dat morgen het Kerstontbijt op school plaatsvindt. De kinderen eten dan om 8.30 uur op school broodjes. We willen u vragen om uw zoon/dochter een bord, mes, drinkbeker, elektrisch theelichtje, theedoek, kerstmuts en servet voorzien van naam mee te geven. De leerlingen lunchen deze dag niet op school en om 12.30 uur begint dan de kerstvakantie.

ANWB Streetwise
Op 10 januari a.s. is er van 08.30 - 12.00 uur een spannend verkeersprogramma op school voor alle groepen, zie bijlage. Voor de leerlingen van groep 7/8 komt de fietsvaardigheid aan bod en zij dienen dus met de fiets naar school te komen.
Het is nog onduidelijk of de gymlessen die morgen doorgaan. Daarom vragen we u de kinderen zoals gebruikelijk op vrijdag de gymkleren mee te geven.

Uitnodiging informatieavonden en Metameermomenten voor groep 7/8
In de bijlage treft u de uitnodiging aan voor verschillende informatiemomenten op scholengemeenschap Metameer.

Nieuw aanbod: dagopvang bij KC Veltum
Vanaf maart 2020 is er op kinderopvanglocatie KC Veltum in de wijk Veltum ook dagopvang mogelijk. Dit aanbod is een aanvulling op de al bestaande peuteropvang en de voor- en naschoolse opvang.
Kinderopvang 't Nest is al langer actief in Venray en omgeving. In het huidige aanbod bleek dat er groeiende vraag was naar opvang, zowel in buitenschoolse opvang als in peuteropvang. In overleg met de scholen is daarom de mogelijkheid bekeken om bij KC Veltum ook dagopvang te gaan starten. Hier blijkt voldoende animo voor te zijn. Vandaar de keuze om per maart 2020 het opvangaanbod uit te breiden met dagopvang. Dit betekent dat u ook kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar een dagdeel of een hele dag naar KC Veltum kunt brengen. 
Inschrijven voor dagopvang op deze locatie is vanaf nu mogelijk via deze link (https://www.kinderopvanghetnest.nl/inschrijven-2017). 
Heeft u vragen over dagopvang op deze locatie? Neem dan contact op met 't Nest. 

Info ouderavond "Het jonge kind"
het jonge kind.jpg