Nieuwsbericht (week 47)

21-11-2019
Aankleding school
Mogelijk heeft u de foto's op Facebook gezien, de school is prachtig aangekleed voor Sinterklaas. Hulpouders, enorm bedankt voor jullie hulp. Dit wordt gewaardeerd! Gelukkig staat Ozosnel veilig én droog onder de paaaaartytent in de patio. Nog niet gezien? Kom gerust een kijkje nemen! 

ozosnel.PNG

Open dagen
Op vrijdag 29 november en woensdag 11 december vinden onze open dagen plaats voor nieuwe ouders en leerlingen die in schooljaar 2020 - 2021 voor het eerst naar school gaan. Voor de huidige leerlingen is dit een normale lesdag. Teamleden zullen deze dag rondleidingen verzorgen en vragen beantwoorden. De open dagen vinden plaats van 09.00 - 12.00 uur. Kent u iemand die wellicht onze open dag wil bezoek? Verwijs dan naar onze website of onze Facebookpagina. Indien ouders niet in de gelegenheid zijn om de open dag te bezoeken, kan er altijd een ander moment gepland worden. 

Herinnering studiedag
Op vrijdag 6 december hebben alle leerlingen vrij i.v.m. een studiedag van het team. 

Inrichting school
Zoals u wellicht weet zijn we de laatste maanden bezig geweest met het opknappen van het schoolgebouw. Aangezien het gebouw voor de gemeente op de nominatie blijft voor ver- of nieuwbouw, hebben we met minimale middelen een aantal fantastische plannen kunnen maken voor het opknappen van het schoolgebouw. Overigens is op dit moment nog helemaal niets duidelijk over ver- of nieuwbouw en verwachten we niet dat dit de eerst komende paar jaar zal plaatsvinden. Tot dusver zijn er muren opnieuw geschilderd, de kantoren zijn opgeknapt en deze en volgende week zullen ook de aula en beide entrees worden aangepakt. Uiteraard zullen we het resultaat met u delen. 
Daarnaast heeft u wellicht gezien dat tijdens de studiedag van 6 december het team voor nieuw schoolmeubilair gaat kijken voor de groepen 3 t/m 8, zijn we bezig met nieuwe digiborden voor in (een aantal) groepen én zijn de plannen voor het aanpakken van het schoolplein weer opgepakt en hopen we ook dit schooljaar hier nog e.e.a. voor te kunnen realiseren. 
Al met al mooie ontwikkelingen waar we heel blij mee zijn!

school.PNG

Inspectiebezoek 
Aanstaande maandag bezoekt de onderwijsinspecteur onze school. Dit betreft een themabezoek waarbij vooral de manier van lesgeven centraal staat. De inspecteur bezoekt samen met de locatieleider een aantal groepen en woont lessen bij. Voor de leerlingen is dit een normale lesdag en verandert er niets. Daarnaast zal de inspecteur een gesprek hebben met het managementteam evenals met leerkrachten.