Nieuwsbericht (week 46)

14-11-2019
Leerlingpanel
Eind oktober vond het eerste leerlingpanel plaats. Een enthousiaste groep leerlingen uit groep 4 t/m 8 nam deel aan het panel. Het verslag staat in de boekenkast.
Tijdens het leerlingpanel hebben leerlingen ook nagedacht over nieuw meubilair in de groepen 3 t/m 8. Het team gaat namelijk in december nieuw meubilair bekijken voor de klassen en daar kunnen de leerlingen natuurlijk prima in meedenken. We zijn tot een mooie poster gekomen met daarop tips en adviezen van leerlingen. Deze poster staat ook in de boekenkast van het ouderportaal. 
panel.PNG

Gemotiveerd rekenen
Op verzoek van ouders tijdens de ouderavond sluiten we dit artikel over "gemotiveerd rekenen" bij. 

De oudervereniging kan nog steeds kerstballen gebruiken
Een paar weken geleden vroeg de OV om kerstballen voor de aankleding van de school tijdens de kerstdagen. Aan deze oproep hebben al veel ouders gehoor gegeven, maar we kunnen er nog meer gebruiken. Heb je thuis nog kerstballen geen sterretjes, slingers, of lichtjes, groot of klein, en doe je er niets meer mee, dan mag je deze aan ons sponsoren. Alle kleuren zijn welkom. In de kelder op school staat een grote kartonnen doos voor kerstballen waar deze in gelegd mogen worden. Iedereen alvast bedankt namens de commissie kerst.
kerstbal.PNG