Nieuwsbericht (week 38)

19-09-2019
Inloopmiddag
Maandag 23 september van 15.30 - 16.30 uur vindt onze inloopmiddag plaats. Kinderen mogen deze middag hun (groot)ouders rondleiden in hun klas en vertellen waar ze in de klas mee bezig zijn en wat ze leren. U bent van harte uitgenodigd om deze middag samen met uw kind naar school te komen. In de aula zorgen we voor koffie, thee, ranja en iets lekkers. Deze inloopmiddag is bedoeld voor kinderen met (groot)ouders. Het is niet de bedoeling dat kinderen alleen de inloopmiddag bezoeken. 
We hopen u deze middag te mogen begroeten. 

welkom.PNG

Nieuwe datum schoolreis
I.v.m. de avondwandelvierdaagse hebben we besloten de schoolreis te verzetten. De kinderen gaan nu op 2 juni 2020 op schoolreis.

Parkeren auto’s bij onze school
Wij zien dat er weer te vaak auto’s op de stoeprand geparkeerd staan bij het halen en brengen van de kinderen. Dit veroorzaakt een onveilige situatie voor kinderen, ouders en omwonenden. Wij vragen nadrukkelijk te parkeren op de plaatsen die daarvoor in aanmerking komen.
Laten wij samen zorgen voor een veilige omgeving!!

parkeren.PNG

Startgesprekken groep 1 t/m 3
Op maandag 7 oktober en dinsdag 8 oktober vinden de startgesprekken voor de groepen 1 t/m 3 plaats. Het is de bedoeling dat alle kinderen (behalve de kinderen die aan het oefenen zijn) naar deze gesprekken komen gezien er met hen een gesprek plaatsvindt waarbij ook de ouders aanwezig zijn.
Op vrijdag 27 september om 19.00u kunt u via ouderportaal uw gesprek met de leerkracht plannen. Indien u geen gesprek ingepland heeft, zal de leerkracht het gesprek zelf inplannen.

Nationale Sportweek 20 t/m 29 september 2019
Ook Coninxhof schenkt dit jaar aandacht aan de Nationale Sportweek. De warming up is op maandag a.s. om 8.30u op het schoolplein. De gehele week zal er elke dag meegedaan worden aan de Daily Mile Challenge. De leerlingen zullen dan een kwartier lang gaan rennen of bewegen. Op vrijdag staat de Coninxhof Marathon op het programma. De klassen gaan met hun eigen bouw vanaf 10.30u rondjes rennen rond de school. U mag uw kind komen aanmoedigen.
De kinderen hoeven niet perse elke dag in sportkleding mee te doen met de activiteiten, maar gepast schoeisel is wel aan te raden. Op maandag en vrijdag is het wel handig sportieve kleren aan te doen. 

bewegen2.PNG