Nieuwsbericht (week 36)

05-09-2019
Schoolagenda op ouderportaal
Vóór de start van het nieuwe schooljaar zijn data in de schoolagenda gezet. Het is belangrijk deze agenda goed in de gaten te houden, omdat hierin geregeld aanvullingen en wijzigingen worden verwerkt.

agenda.PNG

Informatieavonden voor communie en vormsel
In de bijlage vindt u de uitnodigingen voor de informatieavonden voor communie (19 september a.s.) en vormsel (12 september a.s.). 

Bericht van de kemissie kienderliedje Pielhaas
De organisatie van het Kienderliedjesfestival van de Piëlhaas en de Hazekeutel, draait alweer op volle toeren. Alle kinderen van Venray en kerkdorpen worden uitgenodigd zich in te schrijven voor het 9e Kienderliedjesfestival op zondagmiddag 24 november 2019. Meld je aan met je eigen lied of maak je eigen tekst op een melodie die wij je aanbieden. Hoe leuk zou het zijn om samen met je klas, met een stel vrienden of vriendinnen je eigen lied te maken?
Ouders wij vragen jullie; ondersteun de kinderen hierin, denk en help mee, om ook dit jaar weer een succesvol festival te kunnen neerzetten! Voor verdere vragen stuur een mail naar kemissie-kienderliedje@pielhaas.nl .

zingen.PNG