Nieuwsbericht (week 20)

16-05-2019
Afspraken rondom onze feestweek
De feestweek komt steeds dichterbij. We willen u eraan herinneren dat u zich per mail dient op te geven als u naar de receptie wenst te komen. 
Uiteraard zijn kinderen ook van harte welkom en dienen zij ook opgegeven te worden. Het opgeven kan tot en met 24 mei as. Let wel, de receptie vindt plaats in de aula en voor de kinderen wordt een lokaal gereserveerd waar zij zich kunnen vermaken, onder toezicht van twee volwassenen.
De leerkrachten hebben tijdens de receptie namelijk ook andere taken en daarnaast kunnen de leerkrachten, ouders, oud-leerkrachten en andere genodigden, rustig even bijpraten. De receptie heeft ook een officieel karakter.
Alvast bedankt en hopelijk tot dan!

Ouderhulp tijdens feestweek
We zijn nog op zoek naar ouders die op donderdag 6 juni willen helpen met het circus, het maken van iets lekkers en bardienst. U kunt zich opgeven voor de ouderhulp bij Ingrid Dekker (i.dekker@spovenray.nl). Bij voorbaat hartelijk dank!
circus.PNG

Beeldmateriaal feestweek
Beeldmateriaal van de feestweek wordt niet op Facebook geplaatst, wel op ouderportaal of in de krant. Indien u hier bezwaar tegen hebt, dan graag even doorgeven bij t.philipsen@spovenray.nl voor 28 mei as.

Entreekaartjes circusvoorstelling
Alle gezinsoudsten krijgen 29 mei a.s. de entreekaartjes voor de circusvoorstelling mee naar huis. Ieder gezin krijgt 4 kaartjes, vrij te vergeven.

Penningmeester gezocht voor de oudervereniging
Heb je interesse of wil je meer informatie hierover, neem dan contact op met Miriam via mailadres Miriam_arts@hotmail.com
Ik zie de reacties graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,
Miriam Arts

geld.PNG

Bericht van KinderVakantieWerk Venray
Natuurlijk zijn wij als KVW Venray al volop bezig met het programma voor de KVW week van 2019. De week zal dit jaar gehouden worden van 8 t/m 12 juli. We hebben al een heleboel dingen verzonnen en we hebben er al heel veel zin in, jullie ook??? We hadden wat problemen met onze site en het inschrijven, maar dat is nu al helemaal opgelost, dus schrijf je snel in. Doe je mee, bewaar dan alvast een mooi schoenendoos, het is nog een verrassing wat we ermee gaan doen. Hopelijk tot snel, heel veel groetjes van de organisatie van KVW Venray.

kvw.PNG
'Ik kan het (nog) niet, maar ik kan het wel...
Agenda
17oktober2019
Herfstvakantie
18oktober2019
Herfstvakantie