Nieuwsbericht (week 14)

04-04-2019

Evaluatie continurooster
U heeft via het ouderportaal een uitnodiging ontvangen voor de evaluatie van het continurooster. We vinden het belangrijk om uw mening over het huidige lesrooster te ontvangen en deze mee te nemen in de evaluaties met het team en de MR. Zou u zo vriendelijk willen zijn het intekenformulier in te vullen, uiterlijk 12 april? Alvast bedankt! Uiteraard worden de bevindingen op een later moment met u gedeeld.

Koningsspelen
We hebben genoeg aanmeldingen voor het begeleiden van de groepjes, waarvoor nogmaals onze dank. De hulpouders hebben inmiddels meer informatie ontvangen over de planning van die dag. Ouders die komen helpen met het ontbijt, worden om 8.00 uur verwacht in de aula. Daar gaan we de ontbijtspullen verdelen. De kinderen ontbijten in hun eigen klas.
We hebben nog steeds flessen nodig om ervoor te zorgen dat er voldoende drinken op de pauzeplek is. Het zou fijn zijn als u die schoon aan kunt leveren voor volgende week donderdag. Bij voorbaat dank!

ontbijt2.PNG

Opening Koningsspelen
Volgende week vrijdag zullen de Koningsspelen geopend worden door wethouder Anne Thielen. Zij zal dit doen om 8.30 uur, voor de deur van de school. Daarna gaan de kinderen in de klas ontbijten. Er zullen die dag ook opnamen gemaakt worden voor Peel en Maas TV en/of Omroep Venray. https://www.peelenmaasvenray.nl/nieuws/algemeen/75886/opening-koningsspelen-

Koningsdagviering gemeente Venray op 27 april 2019
Het oranjecomité Venray verzorgt op 27 april a.s. allerlei activiteiten in het centrum van Venray voor onder andere de kinderen van de basisscholen uit de gemeente. In de bijlages kunt u hierover alles lezen.

kindermarkt.PNG

Fruit week 15 
Week 15 is de laatste week van het project EU-schoolfruit van dit schooljaar. Helaas is op dit moment niet bekend welk fruit er volgende week geleverd wordt. Wellicht dat we u maandag hierover kunnen informeren.