Nieuwsbericht (week 3)

15-01-2019
Wij hebben jullie hulp nodig voor nieuwe schoolshirts
Onze school heeft de luxe dat we qua leerlingaantal een mooie groei doormaken en dat het grootste gedeelte van de leerlingen ook nog eens heel sportief is. Maar dit brengt ook meteen een groot probleem met zich mee. Veel leerlingen doen mee aan buitenschoolse sportactiviteiten zoals bijvoorbeeld de vlakwatercross, voetbaltoernooien en het meelopen met de avondvierdaagse. Deze activiteiten willen we natuurlijk graag in dezelfde schoolshirts doen voor zowel kinderen als ouders. Alleen door de mooie groei van leerlingaantallen komen we nu shirts te kort. 

Nu zorgt de oudervereniging normaal gesproken voor nieuwe schoolshirts. Maar het potje dat we hiervoor hebben is nog lang niet voldoende. De school zou hier graag hun steentje in bijdragen maar zij staan dit schooljaar voor de financiële uitdaging om een en ander omtrent het 50 jarig bestaan van de school te organiseren.

Nu hopen wij op de hulp van papa's, mama's, opa's, oma's, tantes, ooms en iedereen die de kinderen van Coninxhof een warm hart toedragen. Ieder bedrag dat u kunt missen is welkom. 
Op deze manier hoopt de OuderVereniging van Coninxhof voldoende geld op te halen voor nieuwe schoolshirts waar we weer jaren mee vooruit kunnen. Het streefbedrag is €3500,- en al het geld dat via deze actie extra binnenkomt zal de OV besteden aan andere activiteiten voor de kinderen op Coninxhof. U kunt u donatie doen via de volgende link: https://www.doneeractie.nl/nieuwe-shirts-voor-de-basisschool/-32754

Namens de OuderVereniging en alle kinderen van Coninxhof alvast bedankt voor uw gift.

Schoolfruit week 4

fruit week 4.PNG

Kiendermök gemeente Venray
Zoals ieder jaar zal ook dit jaar weer Kiendermök plaats gaan vinden. Een spetterende carnavalsvoorstelling voor en door kinderen uit de gemeente  Venray. Deze geweldige voorstelling zal plaatsvinden op zondag 10 februari 2019 in de schouwburg van Venray. De leerlingen hebben de brieven al mee naar huis gekregen, maar we voegen deze ook nog hierbij.

mok.PNG