Nieuwsbericht (week 47)

22-11-2018

Belangrijk ICT nieuws 
November en december staan binnen SPOV in het teken van de overgang naar een nieuwe digitale omgeving. Alle SPOV scholen gaan de komende twee maanden wat ICT betreft over op Cloudwise. Voor Coninxhof betekent dit concreet dat op 28 en 29 november alle computers overgezet gaan worden naar het nieuwe systeem. Computers die niet geschikt zijn voor dit systeem worden vervangen. Tijdens deze migratie is het computernetwerk van Coninxhof niet te gebruiken. Dit betekent ook dat we niet via de gebruikelijke kanalen bereikbaar zijn, zoals via het ouderportaal, mail en mogelijk ook telefoon.
Indien wij niet via ons vaste nummer bereikbaar zijn, kunt u de school telefonisch bereiken via 06-20801947.

Nationale voorleesdagen     
BiblioNu is volop bezig met de voorbereidingen voor de nationale voorleesdagen, die van 23 januari t/m 2 februari 2019 plaatsvinden. Het prentenboek “Een huis voor Harry” staat centraal. Op de woensdagmiddagen 23 en 30 januari organiseren we om 14.30 uur een voorleesactiviteit, in de vestigingen Horst en Venray. Alle peuters en kleuters zijn van harte welkom om te komen luisteren en meegenieten van dit prachtige boek.

een huis voor harry.PNG

Kleine doosjes voor de kleutergroepen gezocht
We zijn voor de kleutergroepen op zoek naar kleine doosjes (tandpasta, soep e.d.) om te gebruiken bij het inpakken. Het zou heel fijn zijn als u dergelijke doosjes voor ons hebt. Alvast bedankt!

Schoolfruit week 48
Volgende week krijgen de leerlingen een waspeentje, appel en kiwi.

fruit week 48.JPG