Nieuwsbericht (week 45)

08-11-2018

Toestemmingsformulier beeldmateriaal 
Als school zijn wij verplicht u jaarlijks toestemming te vragen over het maken en delen van beeldmateriaal (foto’s) van uw kind(eren). Eind vorig schooljaar hebben wij u toestemming gevraagd en dat dienen wij dit schooljaar dus weer te doen. Aanstaande maandag zal uw kind een brief mee naar huis nemen met daarbij het verzoek of u deze brief wilt invullen en retourneren uiterlijk vrijdag 16 november. U kunt de brief in de bijlage van deze nieuwsbrief al eens doornemen. Indien er vragen zijn, neem dan contact met de directie op.


beeldmateriaal.PNG

Conciërge

Onze conciërge Mario is een aantal weken afwezig i.v.m. een operatie. Hij zal vervangen worden door Marcel Huuskens. Marcel is aanwezig op maandag, dinsdag- en vrijdagochtend en woensdagmiddag.
Op dit moment is het nog onduidelijk wanneer Mario zijn werkzaamheden oppakt.

 

Schoolfruit

Met ingang van volgende week krijgen de leerlingen 3 x per week fruit/groente aangeboden t/m 19 april 2019 (woensdag/donderdag/vrijdag). Op dit moment weten we niet wat het aanbod voor volgende week is.

 

Fruitbakjes

In het halletje bij de voordeur staat een bak met fruitbakjes. De meeste fruitbakjes liggen er al lang.
Mist u nog fruitbakjes? Dan deze graag uiterlijk morgen (9 november) meenemen of op komen halen. De bakjes die na morgen nog blijven liggen, worden weggegooid.

Bij voorbaat dank.

fruitbakje.PNG

 

Tafeltennistoernooi 2018

In de kerstvakantie is weer het jaarlijkse tafeltennistoernooi voor alle scholen in Venray. Op donderdag 27 december zijn de groepen 2 t/m 6 aan de beurt. Op vrijdag 27 december mogen de groep 7 en 8 uit gaan maken wie het beste is van alle scholen.

Het toernooi zal plaatsvinden in de hal van TTV Red Stars, gelegen aan de Zuidsingel 2a, Venray (tegenover Raayland).

Jongens spelen niet tegen meisjes, ze worden ingedeeld in een gescheiden klasse. Alle gevorderde leden, die lid zijn van de tafeltennisvereniging zijn, spelen tegen elkaar.  

Voor de goede orde zijn hier nog enkele tips: gymschoenen zijn verplicht en mogen niet buiten zijn gedragen. Liefst dient iedereen te zorgen voor een batje, er is aantal batjes voorradig. In de pauze kun je overblijven om een boterham met je klasgenoten te eten (er is toezicht). Deelname aan het toernooi is gratis.

De nummers 1 t/m 3 of 4 in iedere categorie krijgen een prijs; de beste school ontvangt een beker of bokaal die mag worden behouden.

 

Vandaag krijgt uw kind een formuliertje mee naar huis. Hiermee kan hij/zij zich opgeven bij meester Bram. Uiterste inschrijfdatum is 23 november.

tafeltennis.PNG