Nieuwsbericht (week 41)

08-10-2018

Beste ouders en leerlingen van basisschool Coninxhof,

 

Graag wil ik me even aan u voorstellen. Mijn naam is Dionne Donlou en ik start na de herfstvakantie als directeur van basisschool Coninxhof. Afgelopen week heb ik al een rondleiding door het gebouw gehad en kennis mogen maken met het team en met enkele leerlingen.

Ik ben sinds 2002 werkzaam als directeur binnen SPOV. Op dit moment ben ik directeur van basisschool St. Oda in Ysselsteyn en basisschool De Lier in Merselo en na de herfstvakantie zal basisschool Coninxhof daarbij komen. Ik heb er erg veel zin in om samen met het hele team er voor zorg te dragen dat uw kind op een plezierige wijze het onderwijs krijgt waar het recht op heeft.

Mocht u een keertje persoonlijk kennis willen maken dan bent u altijd van harte welkom.

 

Met vriendelijke groet,

Dionne Donlou

 

Herfstvakantie

De herfstvakantie staat voor de deur. Wij wensen iedereen een heerlijke, relaxte vakantie toe!

herfstvakantie.PNG

 

Maken van beeldopnamen door stagiaires
Dit schooljaar zijn er een aantal toekomstige collega’s (stagiaires) die hun stage op onze school invullen. Voor hun opleiding (Gilde, Raayland, Hogeschool de Kempel) moeten zij diverse opdrachten uitvoeren waar het maken van beeldopnamen een onderdeel van is. Hiervoor geldt, net zoals bij de opleiding van Vera en Ingrid, dat wij u hiervoor niet expliciet toestemming hoeven te vragen, maar wij u hiervan wel op de hoogte willen brengen.

Het maken van beeldopnamen is in het belang van de kwaliteit van hun opleiding en het onderwijs op Coninxhof. Mogelijk komt uw kind(eren) in beeld bij het maken van opnamen. De opnamen zullen gebruikt worden voor studiedoeleinden binnen de opleidingen en mogelijk ook in teamoverleg op school. Op het moment dat de opnamen hiervoor niet meer nodig zijn, zullen deze worden verwijderd. Uiteraard worden de opnamen niet verstuurd naar derden. Indien u hier vragen over heeft, kunt u contact opnemen met Daniëlle Wijnen.

 

Spooktocht jeugdclub de Springplank

In de bijlage vindt u een poster van de spooktocht.

spooktocht.PNG

 

Leerlingpanel 4 oktober jl.

Het verslag van het leerlingpanel van 4 oktober j.l. staat in de boekenkast.